Brisače

Ni lepšega, ko po večernem čofotanju svojega malega dojenčka ali malčka zavijete v nežno in toplo bombažno brisačko. Naše otroške kopalne brisače so izdelane iz zelo vpojnega in mehkega frotirja. Ker se zavedamo, da je otroška koža zelo občutljiva, pri izdelavi uporabljamo naravne materiale s certifikatom (Oexo-Tex standard 100), ki so testirani, zato preverjeno ne vsebujejo škodljivih snovi in ne povzročajo alergij.

Malčka bo prijetno osušila in ogrela, tako bo vaš dojenček po kopanju takoj suh in pripravljen na večerno crkljanje. Brisačka je odlična za čisto prvo, pravo skupno kopanje, ki si ga boste zapomnili za vedno. Kasneje pa jo lahko uporabljate za prvi plavalni tečaj, bazen in za na morje. Spremljala vas bo zelo dolgo, saj so otroške kopalne brisače velikosti 75×75 cm, kar pomeni, da so primerne za otroke do približno 3 leta starosti.

Preberi več

Brisačka ima kapuco in dve ljubki mali ušeski, za njimi pa se nahaja ravno pravšnji prostor za personalizacijo. Na vašo željo, vam tja lahko izvezemo otrokovo ime. Otroške kopalne brisače so tako lahko lepo in domiselno darilo ob rojstvu, za rojstni dan ali pa kar tako. Lepo zavita, v lični embalaži, s posvetilom bo razveselila vsako družinico. Brisačko pa lahko podarite tudi na Babyshowerju in tako razveselite bodočo mamico, ki bo to zagotovo potrebovala.

Prikaz vseh 7 rezultatov

Če se sprašujete kaj potrebujete za svojega novorojenčka, so otroške kopalne brisače ene izmed izdelkov, ki jih nujno potrebujete. Prvič jo boste uporabili, ko ga boste prvič kopali, kasneje pa jo boste uporabljali vsak dan pri večerni rutini. Dojenčki obožujejo vodo, to jih pomiri in utrudi. Ko pa male nogice vzamemo iz vode, jih moramo čimprej zaviti v topel in mehak objem, za kar so naše otroške kopalne brisače več kot odlične.

Po kopanju se zaviti v brisačko še malce pocrkljamo in preživimo z njim dragocene skupne trenutke. Za tem bodo zdrsnili v najlepše sladke sanje. Če boste izbrali brisačko z izvezenim imenom, bo kasneje ostala najlepši spomin na otroštvo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Je kopalna brisačka dovolj velika, da jo bomo uporabljali dlje časa?

Brisačka je velikosti 75x75 cm in je dovolj velika, da jo boste uporabljali do približno tretjega leta starosti.

Ali lahko brisačko podarim za darilo ob rojstvu in izberem darilno pakiranje?

Brisačka je res čudovito in uporabno darilo ob rojstvu. Z izbiro personalizacije z imenom otroka, pa boste brisački dodali piko na i, da bo bolj (p)osebno. Vsa vaša naročila bodo na vaš naslov (ali pa kar na naslov obdarovanca) prišla lično zapakirana, primerna za darilo.

Kopalno brisačko bi radi poslali na dom prijateljici. Kako to storiti?

Na blagajni enostavno označite dostavi na drug naslov in sledite navodilom. Brisačko bomo poslali na naslov obdarovanca.

Medora, Margareta Višnar s.p.
Senično 7
4294 Križe

E.: info@medora.si
T.: 051 296 265 

Sledi nam

5/5 - (13 votes)
menu
Hitra košarica0
Trenutno ni produktov v košarici
Nadaljuj z nakupovanjem
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram