Odeje in ninice za dojenčke

Medora vam ponuja mehke in nežne ninice za dojenčke, ki bodo postale malčkova najboljša družba v vseh trenutkih življenja. Ninice za dojenčke so nepogrešljiv pripomoček v času otrokovega odraščanja, saj so odlične za tolažbo in deljenje lepih trenutkov, hkrati pa nudijo občutek varnosti in navezanosti.

Naše ninice za dojenčke so izdelane iz 100% muslin bombaža, ki je lahkoten in diha.

Hkrati pa zajčka, ki ima prikupna ušeska in izvezene oči ter smrček, lahko tudi personalizirate in otroku ustvarite predmet, ki bo povsem njegov in bo služil kot čudovit spomin na otroštvo še v odraslih dneh.

Preberi več

Poleg ninice, pa je nepogrešljiv pripomoček zagotovo tudi odejica za dojenčka. Odejica za dojenčka je izredno lahkotna, nežna in mehka. Posebno noto ji daje možnost personalizacije, saj otrokovo izvezeno ime lahko postane čudovit spomin na otroštvo. Ustvarjena je iz 100% muslin bombaža, ki diha, zato je primerna tudi v vročih poletnih mesecih, saj omogoča, da se otrokova telesna temperatura sama uravnava.

Odejica za dojenčka je popolno darilo ob rojstvu otroka, z možnostjo personalizacije pa boste ganili tudi novopečene starše. 


Otroške odejice so lahko odlično darilo tudi za rojstni dan, pri tem pa ne rabite skrbeti čisto za nič drugega. Odejica bo na vaš naslov prišla zavita bo v lepo darilno embalažo, s čudovitim posvetilom.

Naj bodo naše otroške odejice tiste, v katere boste zavili vašega novorojenčka ob odhodu iz porodnišnice in ga kasneje kot malčka pokrili ob branju pravljice.

Prikazovanje 1–9 od 19 rezultatov

 • Nežen set DOBRODOŠLICE (bel)

  30.90 
  Izberi opcije
 • Nežen set DOBRODOŠLICE – Vintage rose

  28.90 
  Izberi opcije
 • Moj prvi zajček (Flowers)

  25.90 
  Izberi opcije
 • Moj prvi zajček (soft blue)

  23.90 
  Izberi opcije
 • Zajček dolgoušček Roses

  23.90 
  Izberi opcije
 • LIMITED EDITION – Moj prvi zajček (Boho mavrice)

  25.90 
  Izberi opcije
 • Moj prvi zajček (bel)

  25.90 
  Izberi opcije
 • LIMITED EDITION – Moj prvi zajček (Boho roza mavrice)

  25.90 
  Izberi opcije
 • Moj prvi zajček (roza)

  25.90 
  Izberi opcije

Ninica za dojenčka je nepogrešljiv pripomoček v življenju vsakega malčka. Ninica namreč ni le igrača, je otrokov zvesti prijatelj, ki mu pomaga zaspati, mu nudi tolažbo pri vstopu v vrtec in skupaj z njim raziskuje in odkriva nove kotičke sveta. Če želite razveseliti vašega malčka, ali pa obdariti novorojenčka, ninico lahko dopolnite tudi z odejico.

Odeje za otroke lahko izberete v enakih barvah kot ninice za dojenčke in tako poklonite čudovito darilo ob rojstvu, ki bo razveselilo tako otroka kot njegove starše. Naj bodo naši, v Sloveniji sešiti izdelki, prva popotnica otroku v ta čudoviti svet. 

Za vas ustvarjamo iz najboljših materialov in z obilico ljubezni. Poklonite sebi ali vašim najbližjim le najboljše za male raziskovalce sveta. 

Pogosta vprašanja in odgovori

Ninico bi želel podariti za darilo. Ali je možno poslati darilo na dom obdarovanca?

V kolikor bi želeli ninico podariti, pri blagajni označite dostavi na drug naslov in vpišite podatke za dostavo. V opombe lahko zapišete tudi vaše ime in obdarovanca razveselimo tudi s čestitko.

Ali je odejica primerna le za novorojenčka, ali jo bomo lahko uporabljali tudi kasneje?

Odejica je velikosti 80x80 cm, zato jo boste lahko uporabljali dolgo časa. Tudi, ko bo vaš dojenček postal malček.

Ali lahko naročim odejico in ninico z darilnim pakiranjem?

Vsi naši izdelki so na vaš naslov odposlani oviti v bel zavijalni papir in položeni v lično kartonasto škatlo. Paket po želji naročnika dopolnimo tudi z lično oblikovano čestitko.

Medora, Margareta Višnar s.p.
Senično 7
4294 Križe

E.: info@medora.si
T.: 051 296 265 

Sledi nam

5/5 - (8 votes)
menu
Hitra košarica0
Trenutno ni produktov v košarici
Nadaljuj z nakupovanjem
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram