Otroške kape in trakovi

Otroške kape so nepogrešljiv modni dodatek v prehodnih obdobjih, predvsem pa v zimskih dneh. Kape Medora so izdelane iz kakovostnega rebrastega bombaža, ki je izredno mehak in raztegljiv, zato so primerne prav za vse velikosti in oblike otroških glavic. Kljub raztegljivosti  se material vedno vrne v prvotno obliko, zato je strah, da bi kapice s časoma postale ohlapne povsem odveč. 

Otroške kape iz rebrastega bombaža so zelo nežne, ne pikajo in ne zategujejo, hkrati pa zaradi zavihanega robu, mala ušeska grejejo s kar štirimi plastmi blaga.

Izdelane so iz skrbno izbranega materiala, ki je sestavljen iz 95% bombaža in 5% elastana in ima tudi certifikat (dopiši kakšen).

Preberi več

Na voljo so v velikostih od 0 do 8 let, prav tako pa so na voljo tudi v velikosti za odrasle. Vse velikosti so na voljo v vseh barvah, otroške kape pa lahko izberete tudi z zelo priljubljenimi cofki, ki pokrivalu dajejo bolj zimski pridih.

V ponudbi imamo tudi naglavne trakove iz enakega materiala, ki jih bodo otroci radi nosili, saj so izredno zračni in udobni. So ravno prav široki, da dobro pokrijejo ušesa in hkrati ne lezejo. 

Posebnost v naši ponudbi pa so trakovi za deklice in mamice “2 v 1” , ki jih lahko nosite z mašnjo ali brez. Odstranjevanje in dodajanje mašnje je izredno enostavno, zato boste trakove hitro lahko prilagodili vašim oblačilom ali počutju.

Prikazovanje 1–9 od 12 rezultatov

Kaj vam je pomembnejše, ko pride do izbire otroške kape, skrbno izbran material ali trendovski videz? 

Pri Medori vam ni potrebno izbirati, saj vam ponujamo kape, ki so izdelane iz visoko kakovostnega rebrastega bombaža, ki je izredno nežen do otroške kože, hkrati pa prilagodljiv in tako primeren prav za vsakogar. Otroške kape so na voljo v več barvah, zavihan del in baggy oblika pa dajeta kapi trendovski videz, ki bo odlično dopolnil videz prav vsake garderobe. 

Na voljo so v velikostih od 0 do 8 let, pa tudi v velikostih za odrasle. V kolikor ste v dilemi glede izbire velikosti pa vam predlagamo, da izmerite obseg glave in nam ga zapišete v opombe. Tako bomo vam ali vašemu malčku zagotovili popolno pokrivalo, ki vas bo grelo v hladnih dneh.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kako izbrati pravo velikost kape ali traka?

Izberete velikost, ki jo vaš malček nosi. Lahko pa otroku tudi izmerite obseg glave in dobljeno vrednost zapišite v opombe naročila. Pri kapah je sicer skrb odveč, saj se zaradi raztegljivosti materiala zelo dobro prilegajo in jo bo otrok lahko nosil tudi več let.

Je kapa iz tanjšega ali debelejšega materiala?

Naše kape in tudi vse ostala oblačila ‘’slovijo’’ po na otip debelejšemu materialu. Ta material smo izbrali zaradi boljše vzdržljivosti, kompaktnosti in kvalitete in s tem izdelkom zagotovili trajnejšo uporabo. Zaradi značilnosti blaga, bo kapa uporabna tako v prehodnem kot tudi zimskem obdobju.

Je možno naročiti kape za vso družino?

Kape ponujamo v velikostih od 0-8 let in v odraslih velikostih. Izdelamo pa jih tudi glede na izmerjen obseg glave. Tako lahko celotno družino oblečete v matchy pokrivala.

Medora, Margareta Višnar s.p.
Senično 7
4294 Križe

E.: info@medora.si
T.: 051 296 265 

Sledi nam

Ocenite to stran
menu
Hitra košarica0
Trenutno ni produktov v košarici
Nadaljuj z nakupovanjem
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram