Personalizirane ninice

Oh te ljubke, mehke in nežne personalizirane ninice. Mali zajček s prikupnimi ušeski je izdelan z veliko mero ljubezni za vaš mali zakladek. 

Novorojenčki, dojenčki in malčki naravnost obožujejo stiskanje, crkljanje in občutek varnosti. Personalizirane ninice so namenjene prav malim rokicam, da jih v trenutku žalosti pomirijo, v trenutku veselja pa se z njimi veselijo. Z njimi se tako radi igrajo in spijo. Odnesete jo lahko že v porodnišnico in jo novorojenčku ponudite takoj, ko prijoka na svet. Tako ne bo nikoli sam. Zajček mu bo delal družbo ponoči in podnevi, v vozičku, v posteljici in med igranjem. Z vezenjem pa izdelamo personalizirane ninice, da boste tudi v vrtcu vedeli, katera pripada vašemu otroku. 

Personalizirane ninice so odlično darilo in prelep spomin, posvečen vašemu otroku. Vsi zajčki so zašiti in izvezeni v naši šivalnici, v Sloveniji.

Preberi več

Izdelane so iz najboljše muslin tkanine, ki jo dojenčki in mamice naravnost obožujejo! Muslin tkanina je zelo trpežna tkanina, ki zdrži nešteto pranj. Je iz 100% bombaža s certifikatom Oexo-Tex standard 100. Ne vsebuje škodljivih snovi in ne povzroča alergij. Zato je ninica popolnoma varna za dojenčkovo občutljivo kožo.

Vsakega zajčka z imenom zapakiramo v lično embalažo, zavijalni papir in dodamo čudovito, personalizirano zgodbico v verzih, posebaj za vaš mali zaklad. Ninico tako lahko odpošljete tudi kot darilo, neposredno na obdarovančev naslov.

Prikaz vseh 8 rezultatov

 • Zajček dolgoušček Roses

  23.90 
  Izberi opcije
 • Moj prvi zajček (soft blue)

  23.90 
  Izberi opcije
 • Moj prvi zajček (Flowers)

  25.90 
  Izberi opcije
 • Moj prvi zajček (bež)

  25.90 
  Izberi opcije
 • LIMITED EDITION – Moj prvi zajček (Boho mavrice)

  25.90 
  Izberi opcije
 • Moj prvi zajček (roza)

  25.90 
  Izberi opcije
 • Moj prvi zajček (bel)

  25.90 
  Izberi opcije
 • LIMITED EDITION – Moj prvi zajček (Boho roza mavrice)

  25.90 
  Izberi opcije

Podari paketek dobrodošlice. Personalizirane ninice so izdelek, nad katerim bo navdušen vsak malček, dojenček in novorojenček. Vašemu malčku bo nudila topel objem, varnost in ga nežno uspavala. Postala bo nepogrešljiv prijatelj pri vseh dogodivščinah. Z ninico otrok lažje razvija občutek varnosti in navezanosti. Pri odhodu v vrtec pa mu bo v uteho, da bo lažje prebrodil vrtčevske dni.

S kombinacijo ninice in tetra odejice ali kopalne brisačke lahko ustvarite popoln paketek za dobrodošlico novemu bitjecu. S personalizacijo pa boste zagotovo razveselili in ganili tudi vse novopečene starše. 

Vsi našteti izdelki so skrbno izbrani in so, preverjeno pri starših, nepogrešljivi izdelki za dojenčka. Skrbno izbrani materiali, ki so nežni do otrokove občutljive kože, so trajnostno naravnani, kar pomeni, da tudi na dolgi rok skrbite za otrokovo dobrobit in skrbite za naš planet.
Personalizirane ninice so minimalistično, mehko in prikupno darilo ob rojstvu.

Pogosta vprašanja in odgovori

Ninico želim poslati na dom prijateljici, kako to storim?

Ali lahko sestavim paket ob rojstvu po svoji želji?

Seveda. Najprej izberete izdelke, ki jih želite in v opombe napišete, da gre za darilo. Vsak Medora izdelek je zapakiran v lepo darilno embalažo, v zavijalni papir in čestitko. Tako darilo samo izročite naprej ali pa ga pošljemo obdarovancu na dom.

Kateri izdelki po vašem mnenju ustrezajo v paketek poleg ninice?

Sama bi dodala kopalno brisačko ali tetra odejico. Oboje lahko dobite v enaki barvi kot je ninica. Zagotovo pa je krasno darilo tudi kompletek z napisom Hello sunshine.

Medora, Margareta Višnar s.p.
Senično 7
4294 Križe

E.: info@medora.si
T.: 051 296 265 

Sledi nam

5/5 - (8 votes)
menu
Hitra košarica0
Trenutno ni produktov v košarici
Nadaljuj z nakupovanjem
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram