Personalizirane odeje

Iščete popolno darilo za novopečeno družinico? Personalizirane odeje so kot nalašč za to! Medora vam ponuja mehke, nežne in unikatne odejice.

Izdelane so iz dveh plasti 100% bombaža, ki je skrbno izbran, da je nežen in neškodljiv za občutljivo dojenčkovo kožo. Muslin tkanina je zelo trpežna tkanina in zdrži nešteto pranj. Večkrat kot jo boste oprali, bolj mehka bo odejica.

Odejice so zelo lahkotne in nežne, zato se otrok pod njimi ne bo pregreval in so tako idealne za vse dni v letu. Poleti jim pod njimi ne bo prevroče, pozimi pa jim bo prijetno toplo. Naj nežen dotik naše personalizirane odeje poskrbi za najslajše sanje vašega dojenčka.

Preberi več

Odejice za dojenčke z imenom lahko uporabite za sprehod, vožnjo v vozičku in za crkljanje. Ker so dovolj velike in ravno prav debele pa vam bodo odlično služile tudi kot igralna podloga. Ponujamo jih v dveh barvah, roza in cream. Cream je primerna za oba spola. 

Nanje  po vaši želji izvezemo ime otroka. Posebnost vezenja je, da za razliko od nalepk, na tkanini ostane večno, ne glede na to kolikokrat boste izdelek oprali.  Zato je to darilo res nekaj čudovitega, saj bo otroku odejica lahko ostala za večen spomin na brezskrbno otroštvo.

Če želite podariti nekaj lepega, uporabnega in trajnostnega, izberite Medora odejice za dojenčke z imenom. Nežna otrokova koža vam bo hvaležna.

Prikaz vseh 7 rezultatov

Odejice za dojenčke z imenom so narejene iz visokokakovostnega mehkega materiala, muslina, ki je izredno vpojen, prijeten, zračen in mehak. Muslin tkanina je dvojna tkanina, odejico pa šivamo iz dveh plasti, kar pomeni, da ima skupaj kar štiri plasti tkanine, kar odejico naredi še bolj mehko in prijetno.

Personalizirane odeje boste lahko uporabljali tako doma kot na poti. Zaradi svoje velikosti je zelo priročna, da jo lahko pospravite v torbo ali pa jo uporabite kot tetra pleničko. Zelo enostavno se jo pere in vzdržuje. Ker je izredno vpojna, jo lahko uporabljate tudi kot brisačko po kopanju dojenčka. Mnogo dojenčkov tako vzljubi, da postane njihova ninica in jo radi privijejo k sebi.

V kolikor iščete čudovito darilo ob rojstvu, za krst ali rojstni dan, so odejice za dojenčke z imenom zares nekaj posebnega.

Pogosta vprašanja in odgovori

Je odejica dovolj topla, da jo lahko uporabljamo tudi pozimi?

Odejica je izdelana iz muslin tkanine in njena najboljša lastnost je, da omogoča uravnavanje otrokove telesne temperature. Zato se jo lahko uporablja vse dni v letu.

Kam vpišem ime otroka za personalizacijo?

Ko kliknete na izdelek, je pod fotografijo okno v katero vpišete ime otroka. V kolikor personalizacije ne želite, pa okence pustite prazno.

Ali lahko personalizirano odejico pošljete obdarovancu na dom?

Seveda! Odejico lično zapakiramo v Medora darilno škatlo, zavijalni papir in po želji priložimo čestitko/posvetilo. V opombe naročila nam lahko napišete kakšne so vaše želje (npr. kdo podarja). Na blagajni označite (dostavi na drug naslov) in vpišite podatke obdarovanca.

Medora, Margareta Višnar s.p.
Senično 7
4294 Križe

E.: info@medora.si
T.: 051 296 265 

Sledi nam

5/5 - (1 vote)
menu
Hitra košarica0
Trenutno ni produktov v košarici
Nadaljuj z nakupovanjem
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram