Pončo otroške brisače

Po kopanju je malčke hitro potrebno posušiti in jih oviti v nekaj prijetnega, da jim bo toplo. Ker so malčki težko pri miru, nam ovite brisače delajo preglavice, saj hitro zdrsnejo z otroka. Otroški pončo je odlična rešitev za to težavo. Po čofotanju v bazenu, na morju, v toplicah ali pa v domači kadi. Le nataknete ga otroku čez glavo in že je prijetno toplo, hkrati pa se lahko prosto giba in raziskuje. 

Otroški pončo smo izdelali iz lahkotnega, vpojnega in mehkega materiala, 100% bombažnega muslina, ki je idealen za vse dni v letu. Najbolje pa se obnese ravno v vročih poletnih dneh na dopustu. Material za pončo brisače diha in ni prevroč, saj je muslin tkanina ena najboljših za ta namen, poskrbi namreč, da se otrokova telesna temperatura sama uravnava.

Preberi več

Otroški pončo se odlično obnese tudi, ko zapiha veter, saj pokrije otroka čez glavo in telo. Spodaj ob strani ima razporek, za maksimalno udobje. Posebnost pončota je personalizacija z otrokovim imenom. Ta poskrbi za piko na i, da brisačo lahko podarite tudi za darilo. Otroci ga bodo lahko uporabljali več let, saj je malenkost širši in tako raste z otrokom. 

Muslin tkanina je zelo trpežna tkanina in zdrži nešteto pranj. Z vsakim pranjem pa je tkanina še mehkejša in bolj udobna. Zaradi zelo vpojne tkanine in njene lahkotnosti, se brisača tudi zelo hitro suši.

Če želite podariti izvirno in uporabno darilo ob rojstvu, rojstnem dnevu ali pa kar tako, je personaliziran pončo zagotovo primerna izbira. 

Prikaz vseh 4 rezultatov

Otroški pončo je narejen iz kakovostnega in zelo vpojnega 100% muslin bombaža. Na voljo je v kar treh barvah: roza, cream in sea green. Material ima certifkat Oexo-Tex standard 100 in je testiran, zato ne vsebuje škodljivih snovi in ne povzroča alergij.

Otroški pončo je super izbira za plavalni tečaj, za na plažo in za v toplice. Enostavno se zloži in v torbi zavzame zelo malo prostora, saj je izredno lahkoten in tanek. Kot posebnost vam po vaših željah na pončo brisačko izvezemo tudi otrokovo ime, ki pa bo na njem ostalo večno.

Zaradi njegove velikosti ga bodo malčki nosili zelo dolgo. Brisačka je lahko super darilo za rojstni dan. Dobite jo lično zapakirano v embalaži, ki ji lahko dodate tudi posvetilo (pripišite v opombe).

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali gre pončo brisača težko čez glavo?

Naša pončo brisača je izdelana tako, da gre z lahkoto čez glavo in jo otroci brez problema slačijo in oblačijo tudi sami.

Bojim se, da bo pončo prevroč in na otip debel.

Pončo je s tem namenom izdelan iz muslin tkanine, ki je izredno lahkotna, hitro vpija vodo in se ne pregreva. Zato je skrb odveč.

Pončo brisačo bi podarili za darilo in zraven bi želeli čestitko.

Pri naročilu v opombe zapišite, da želite tudi čestitko, ne pozabite pa pripisati tudi vaših imen, da bo obdarovanec vedel, kdo mu darilo poklanja. Brisačko bomo zapakirali v lično embalažo in zavijalni papir. Tako bo paketek že pripravljen na obdarovanca.

Medora, Margareta Višnar s.p.
Senično 7
4294 Križe

E.: info@medora.si
T.: 051 296 265 

Sledi nam

Ocenite to stran
menu
Hitra košarica0
Trenutno ni produktov v košarici
Nadaljuj z nakupovanjem
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram